trollhattansstylister.blogg.se

Hej och Välkommen till Hår - och make up stylistprogrammet på Drottning Blankas gymnasieskola i Trollhättan. Här kan du läsa om vår vardag på skolan, vilka aktiviteter vi gör och hur vi har det helt enkelt!

Avslut av ännu ett år!

Publicerad 2015-06-08 13:52:11 i Allmänt,

Hej hörni!
 
I fyra år har jag fått äran att vara lärare på Dbgy stylist i Trollhättan och jag ser mycket fram emot mitt femte år som går igång till hösten! 
Jag hade en vision när jag började här som ensam stylistlärare på den nya skolan Dbgy i Trollhättan 2011, jag fick egentligen ett tomt skal som jag fick forma med min erfarenhet och kunskap. På vägen har det blivit så mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. Tillsammans med alla underbara elever och lärare som jobbar här med mig har vi skapat en mycket bra stylistutbildning där vi arbetar med både kunskap i skolan och att skapa erfarenhet ute på fältet så att säga. 
Det är det vi tar med oss in i ett nytt läsår till hösten, dels det vi gör bra och dels det vi behöver utveckla. Vår tro här på stylist i Trollhättan är att det är av väldigt stor vikt att eleverna får vara med och forma sin utbildning och det jobbar vi mycket med, så inför hösttermin 2015 tar vi med oss allt bra och kör igång igen!
 
I nuläget har vi 28 elever som kommer läsa sitt sista år 15-16, 14 elever som kommer gå in i sitt andra år och antagna i ettan är 18 st. Det kommer bli ett fantastiskt nytt läsår med många nya saker som som naglar och smart styling. Vi har även ett nytt samarbete med Showskolan som drar igång sina nya utbildningar till hösten och det kommer ge våra elever fantastiska kunskaper och erfarenheter. www.showskolan.com
Hittills i år har vi förutom att jobba med Showskolans gamla koncept, stylat centrumföreningens julkatalog, några modevisningar, några filminspelningar och fotningar och en uppsjö av ansiktsmålningar, alla uppdrag lika viktiga för att skaffa sig erfarenhet!
 
Vi har också i år jobbat med våra nya lokaler som vi varit mycket nöjda med, även där har eleverna fått tycka till för bästa arbetsmiljö. Vi kommer utöka dessa lokaler till hösten, så i sommar kommer det renoveras och målas, mycket spännande! Vi växer ju som sagt och nästa läsår har vi äntligen nåt det mål vi satt med 120 elever sammanlagt på skolan, fantastiskt roligt! Kanske växer vi lite till i framtiden, men vi kommer för alltid bli den lilla personliga skolan som ser alla elever, det är jag stolt över!
 
I sommar tänker jag bara ta det lugnt, en filminspelning har jag och lite kunder på min nagelsalong, man måste ju som lärare även jag hålla mig uppdaterad. Till hösten ses vi gamla och nya elever igen och det ser jag mycket fram emot!
Ha en skön sommar!
 
Linda

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela