trollhattansstylister.blogg.se

Hej och Välkommen till Hår - och make up stylistprogrammet på Drottning Blankas gymnasieskola i Trollhättan. Här kan du läsa om vår vardag på skolan, vilka aktiviteter vi gör och hur vi har det helt enkelt!

Stylist SM för elever!

Publicerad 2015-03-30 17:11:28 i Allmänt,

Hej alla!
Varje år anordnas ju stylist SM för elever på Drottning Blanka och Plusgymnasiet. Vi har ju skrivit om deltävlingarna innan och nu var det äntligen dags för vårt lag Michaela sty13, Lina sty12 och Judith sty12 att åka till Göteborg och tävla mot de andra skolorna. 
 
Temat den här gången blev Queen of Fariytales och varje skola fick en disneysaga tilldelad sig och våra elever fick Lejonkungen.Då gällde det alltså att på två timmar skapa en drottning inspirerad av Lejonkungen. Man har också massa krav på sig att vissa metoder med hår ska vara med och vissa metoder med make up, varje drottning skulle också ha en spira och krona. 
 
Tävlingen går mitt i Nordstan i Göteborg och vi åker alltid ner med de som tävlars klasskamrater och tittar. En mycket rolig och mysig dag!
 
Våra tjejer gjorde grymt ifrån sig och deras modell Felicia andades verkligen drottning av Lejonkungen. De fick ingen placering, men jag är så stolt och glad att vi har elever som vågar och vill tävla, för det är verkligen en fantastisk utmaning i detta yrke. Lina från sty12 var även med förra året och tävlade, superskoj tycker jag!
Här ser ni det vinnande bidraget från Drottning Blanka Kungsbacka, de hade ju såklart filmen Frost som tema.
 
Ber om ursäkt för den suddiga bilden, men här är våra elevers färdiga bidrag!
 
Nu är vi tillbaka och sty14 jobbar med brudar och bröllopsmake uper, sty13 ska göra 80tal denna vecka och sty12 fortsätter sina inspirationsprojekt!
 
Kramar Linda

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela